Prijzen

Ons doel is om Bullspirit betaalbaar te maken en houden voor iedere hondenliefhebber. Precies om die reden wordt Bullspirit niet via de reguliere commerciele kanalen verkocht!

Statistieken

Onderstaand maakt voor inzichtelijk hoe het vers vlees hondenvoer van Bullspirit zich positioneert op de markt.

Verbeterde algehele gezondheid

85%

Afname allergie

95%

Afname kosten dierenarts

70%

Prijs niveau

20%

Een paar klant ervaringen

Binnen 3 weken verschil

Mijn hond zat al op een vers vlees voer, maar dit gaf totaal geen resultaten. Toen hoorde ik over Bullspirit en binnen 3 weken had ik een totaal andere hond

Mijn honden zaten op een ander KVV, wat heb ik daar een spijt van gehad. Alle honden werden roze, vermagerde en waren regelmatig aan de diarree. Ook leken ze minder fit, daarom ben ik teruggegaan op Bullspirit omdat ik daar altijd al goede ervaringen mee had.
Ik heb een half jaar met twee zieke honden gelopen, met zwakke magen. Toen van Bullspirit gehoord en sindsdien wil ik nooit meer anders en adviseer ik anderen het ook eens te proberen.
Mijn Canadesche Herder is voor alles en nog wat allergisch. Als hij maar iets eet, dan wordt zijn huid vuurrood en verliest hij vacht. Sinds ik dit vers vlees geef, heeft hij nergens meer last van.

Prijzen

Prijs Vlees Dagelijks Menu per kilo: € 2.60


Prijs Zalm Dagelijks Menu per kilo: € 2.90

Bezorgen regio Den Haag € 7,50 buiten regio in overleg

Vers vlees Prijsbeleid

U weet dat veel andere honden vleesvoer producten al snel rond de euro 4,50 per kg kosten. Natuurlijk is het belangrijk dat uw huisdier het goed heeft en dat u, net zoals u voor uzelf doet, uw hond voedsel geeft dat gezond is. Toch kan dit geven van voeding een dure aangelegenheid worden, zeker als u meerdere honden in huis heeft. Bullspirit heeft zich als doel gesteld, dat haar producten ten alle tijden betaalbaar moeten blijven voor u.

Het KVV van Bullspirit wordt geleverd in 1 kg verpakkingen. De samenstelling van het vers vlees hondenvoer is een compleet menu. Dit betekent dat u niets hoeft bij te voeren. Alles wat uw hond nodig heeft, is verwerkt in dit hondenvoer. De rollen kunnen per stuk worden afgenomen of in 10 kg dozen. Houdt er aub rekening mee dat dit diepvries voer is. Eenmaal uit de vrieze en ontdooit, dan blijft het voer nog twee dagen bruikbaar. Gangbare smaken zijn Rund/kip compleet en Zalm/rund/kip compleet.

Bestellen

  • Eerste contact via contactformulier
  • Wij zoeken contact met u
  • Afhalen of bezorgen in overleg
  • Normaal gesproken ruime voorraad
  • Indien leeg, dan uiterst 2 dagen nieuwe voorraad
  • Bij voicemail aub inspreken
  • Voor thuis afhalen, altijd eerst even bellen

Gebruik

  • Bewaren in vriezer
  • 's nachts ontdooien
  • Indien voer over, is dit twee dagen houdbaar

Versvleeshondenvoer

KVV Vers vlees voor uw hond, Bullspirit vlees, Hondenvoer vers vlees en vers vlees hondenvoer Den Haag door versvleeshondenvoer.nl

Distributie

Volg ons op